Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Schrijnwerk van topkwaliteit?

Daarvoor rekent u op de kennis en expertise van Johan Deckers. Ook voor kleinere schrijnwerken, plaatsing van badkamers of keukens en de montage van meubelen of carports. Vraag snel een gratis offerte voor uw project!

Schrijnwerk

Johan Deckers stroopt graag de mouwen op voor al uw schrijnwerk, binnen n buiten. Ook voor kleinere klussen komen we graag bij u langs in de regio Lille!

Montage

Hulp nodig bij de montage van uw nieuwe meubelen of carport? Doe dan een beroep op onze vakkennis n materiaal. Proper werk, correcte prijzen!

Plaatsing

Nieuwe keuken of badkamer gekocht? En wilt u zeker zijn van een feilloze plaatsing? Wij spelen het voor u klaar in de regio Lille, tegen onklopbare voorwaarden.
Specialiteiten

Schrijnwerker in Lille: ook voor kleinere klussen, montage en plaatsing

Een betrouwbare schrijnwerker in Lille die zijn neus net ophaalt voor kleinere werkjes? Die zijn helaas op n hand te tellen. Schrijnwerker Johan Deckers komt snel bij u langs, zowel voor kleine als grote opdrachten. Binnenschrijnwerk of buitenschrijnwerk, maakt niet uit!

Waarvoor schakelt u schrijnwerker Johan Deckers in?

Alle schrijnwerken en timmerwerken (binnendeuren, gordijnkasten, zolderinrichting,)
Allerlei metaalwerken
Plaatsen van houten en stalen poorten of carports
Montage en plaatsing van meubelen, keukens en badkamers

Hulp nodig bij schrijnwerkerij, groot of klein? Reken dan op de ervaring, expertise n het professionele materiaal van Johan Deckers. Neem contact via deze website en vraag een gratis offerte voor uw project. Of stuur ons meteen een mailtje!

Uw schrijnwerker in Lille: proper, stipt n correct!

Uw garantie op een tiptop eindresultaat? Proper werk, duurzaam materiaal, correcte afspraken en een meer dan behoorlijke prijs. Johan Deckers is een schrijnwerker in Lille waar u kunt op bouwen: stiptheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de speerpunten van deze schrijnwerkerij.

Zelfwerkend zaakvoerder Johan draagt persoonlijk contact hoog in het vaandel. Hij staat zelf in voor de opmetingen, calculaties en offertes. En hij is een duidelijk aanspreekpunt voor al uw vragen. Vanaf het eerste contact kunt u rekenen op een warme en persoonlijke service!De troeven van schrijnwerkerij Johan Deckers?

Jaren ervaring in de bouwsector
Ook voor kleinere klussen!
Zelfwerkend zaakvoerder, altijd aanwezig op de werf
Proper werk, feilloze afwerking
Correcte afspraken
Stipt nageleefde planning

Vindt u maar moeilijk een schrijnwerker in Lille die langskomt voor kleinere klussen? Neem dan meteen contact op met Johan Deckers, d specialist in de regio voor al uw binnen- en buitenschrijnwerk. Vraag snel een gratis offerte voor uw project!
© 2013-2017 Johan Deckers
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Johan Deckers
Schoorstraat 53
2275 Gierle
GSM: +32 472502787
Fax: +32 14708918
Contacteer ons